Uppsala massage borås spa

Uppsala massage borås spa Aroma Spa i Borås är din oas mitt i stan. Hos oss erbjuds allt från spabehandling & massage till lounge & konferens. Vi har Borås bästa miljö & bredaste ski-the-world.info: uppsala. Hotel Dalecarlia i Tällberg ligger i hjärtat av Dalarna, högt uppe med en fantastiskt utsikt över Siljan. Den oemotståndliga vyn över mytomspunna Siljan finns. Saltspa. Njut av en avkopplande och hälsofrämjande stund i ett saltrum. Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, . Unna dig en riktigt härlig och lång massage. Malmö, Jönköping, Norrköping, Borlänge, Borås, Halmstad, Hudiksvall, Kalmar, Karlshamn. Hälsokällan Spa. I det lugna bostadsområdet Rynninge, där du har nära till skog och natur, slipper den stressande stadspulsen och har lätt att parkera – där.

Spa weekend och konferens bara en och en halv timme från Stockholm i en årig miljö. Sköna spabehandlingar, mysiga rum och god mat - vad kan man mer. Fira kärleken hos oss ALLA HJÄRTANS DAG. Välkommen att fira alla hjärtans dag hos oss! Varför inte fira årets mest romantiska dag med ett besök på vårt spa. Hälsokällan Spa. I det lugna bostadsområdet Rynninge, där du har nära till skog och natur, slipper den stressande stadspulsen och har lätt att parkera – där.

Relax | ICA Upplevelser

Ge bort ett presentkort på en spabehandling massage eller ansiktsbehandling. Genom Greatdays kan du köpa spapaket som upplevelsepresent för en två eller. Hotel Dalecarlia i Tällberg ligger i hjärtat av Dalarna, högt uppe med en fantastiskt utsikt över Siljan.

Den oemotståndliga vyn över mytomspunna Siljan finns. Hälsokällan Spa. I det lugna bostadsområdet Rynninge, där du har nära till skog och natur, slipper den stressande stadspulsen och har lätt att parkera – där.

Hälsa & Skönhet

Uppsala massage borås spa Välj typ av upplevelse här: Saltspa Njut av en avkopplande och hälsofrämjande stund i ett saltrum.

Hamam Kamil Pascha Njut av Hamam och 60 min turkisk massage. AHA-behandling Låt din hud börja andas igen! Bra med direktleverans till mottagare och fin presentbox. Manikyr Ge dina händer det lilla extra! Härlig utsikt, en rogivande miljö och riktigt god mat är ibland allt som behövs för en skön weekend eller lite extra vardagslyx.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail